Σχετικά με εμάς

Μερικοί λένε ότι η αγάπη είναι μια παγκόσμια γλώσσα. Αλλά για το KALAPOD παγκόσμια γλώσσα είναι τα μοντέρνα παπούτσια.

Το KALAPOD είναι ένα εμπορικό σήμα διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο και έχει εμπνευστεί από τις τελευταίες τάσεις που προωθούνται από εμπόρους παπουτσιών στην Ευρώπη, διαφοροποιημένο μέσω μιας έννοιας την οποία αποκαλούμε: "Κάνουμε εμπόριο υπέρ των συμφερόντων σας"

Το KALAPOD πρόκειτε για ένα εμπορικό σήμα εντελώς νέο στην ελληνική αγορά υποδημάτων και στοχεύει να σπάσει τα πρότυπα που σχεδόν έχουμε συνηθίσει.

Είτε σκέφτεστε να αγοράσετε ένα παπούτσι ειδικών περιστάσεων, είτε επιθυμείτε ένα καθημερινό παπούτσι, ή θέλετε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, το KALAPOD έχει την λύση για σας. Συλλογές παπουτσιών, μπαλαρίνες, σανδάλια, μοκασίνια, αθλητικά, μποτίνια, σαμπό, παντόφλες, μποτάκια, μπότες, προορίζονται για να σας εκπροσωπήσουν σε κάθε περίσταση όταν τα φοράτε.

Όλο το στυλ του εμπορικού σήματος KALAPOD βασίζεται στην ανάγκη του πελάτη, έχοντας ως κανόνες προτεραιότητας ασυναγώνιστες τιμές, νέα εβδομαδιαία αποθέματα, συναρπαστικά και φιλικά χρώματα, ευρωπαϊκά μοντέλα, από τα οποία προκύπτει μία ισορροπία μεταξύ τιμής/ποιότητας για κάθε προϊόν - σχηματίζοντας μοναδικά οφέλη απευθείας στους πελάτες του.

Ο κύριος στόχος μας είναι τα προϊόντα KALAPOD να φτάσουν να φορεθούν απ' όλο και περισσότερο κόσμο και να σας προσφέρουμε μια εμπειρία αγοράς εύκολη και ευχάριστη.

Δοκιμάστε και εσείς. Η καλή ισορροπία μεταξύ ποιότητας/τιμής, τα προϊόντα και οι νέες συλλογές, τα οποία τα φέρνουμε εβδομαδιαία, είναι τα δυνατά σημεία του εμπορικού σήματος KALAPOD. Επίσης, σας διαβεβαιώνουμε ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα εντυπωσιακό εύρος μοντέρνων και προοδευτικών παπουτσιών.

Για παραγγελίες ή επιστροφές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

ΤΗΛ: 211 1982985

Mail: contact@kalapod.gr

Για παράπονα απέναντι σε οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να μας γράψετε στο: contact@kalapod.gr