Η ομάδα Kalapod σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε την πληρωμή με κάρτα ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο πληρωμής μέσω διαδικτύου ως μέτρο ασφάλειας και για να τυρίσετε τις απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Θυμηθείτε, ο Kalapod "σας δελεάζει" όλο αυτό το διάστημα με ΥΠΕΡ εκπτώσεις, περισσότερο από συνήθως . Όλα θα είναι καλά!

επιστρέφω

Αλλαγής μέγεθος
ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤ
Επιστροφη προϊόν
Αλλαγής
μέγεθος
ΑΛΛΑΓΗ
ΠΡΟΙΟΝΤ
Επιστροφη
προϊόν
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ?
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, η ομάδα μας έρχεται στην υποστήριξή σας και θα σας παράσχει την αλλαγή στο μέγεθος του προϊόντος ΔΩΡΕΑΝ εάν πληρούνται σωρευτικά οι ακόλουθοι όροι:
Η αίτηση ανταλλαγής πρέπει να υποβληθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου.
Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς σημάδια φθοράς, συσκευασμένα σε συμπληρωματική συσκευασία (πλαστική σακούλα / τσάντα / ταινία) και με τις αρχικές ετικέτες.
Εάν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν για ανταλλαγή.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο αρθ . 211 1982985 και ενημερώστε μας ότι θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος το προϊόν / προϊόντα που παραγγείλατε.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Μόνο η πρώτη ανταλλαγή μεγέθους είναι δωρεάν . Εάν ούτε το ζεύγος / ζεύγη την οποία στείλατε σε ανταλλαγή δεν σας ταιριάζει και θέλετε να το ξανά αλλάξετε, τότε το κόστος αποστολής των 6 εύρο θα υποστηρίζονται από εσάς.
Εάν το παραγγελθέν προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο απόθεμα, μπορείτε να δείξετε σε άλλο μοντέλο, η αξία του προϊόντος που αγοράσατε αρχικά θα αφαιρεθεί από την αξία του νέου προϊόντος που επιλέγετε και θα σας αποσταλεί, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εξ ολοκλήρου την εταιρεία μας . Η αξία του νέου προϊόντος πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την τιμή του επιστραφέντος προϊόντος.
Μαζί με την αλλαγή μεγέθους, σας παρέχουμε επίσης τη συμπλήρωση του προκειμένου με άλλα προϊόντα, ενώ το κόστος της αποστολής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μετά την κοινοποίηση της εκμετάλλευσης ΤΙΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ υπηρεσία με τους οποίους έχετε συζητήσει θα τοποθετήσει μια νέα τμήματα της τάξης, η διαδικασία είναι η «πακέτο σε αντάλλαγμα».
Courier θα παρουσιαστεί στο νέο δέμα που περιέχει σωστό μέγεθος σας, και θα τους διδάξει το πακέτο ( συσκευασμένα σωστά) που θα περιέχει το προϊόν ακατάλληλο μέγεθος.
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Για περισσότερεςπληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες για την αλλαγή ή την επιστροφή των προϊόντων, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα παρακάτω σελίδες:
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Θέλετε ενα διαφορετικό χρώμα ή μοντέλο;
Εάν αλλάξετε την γνώμη για το χρώμα ή μοντέλο, η ομάδα μας θα δώσει την αλλαγή του χρώματος του σχεδιασμού διαταχθεί μόνον εάν πληρούνταιοι ακόλουθοι όροι:
Τα μέταφορικα αξια 6 εύροΘα επιβαρούν απο εσάς.
Η απαίτηση ανταλλαγές πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του πακέτου
Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραδόθηκε (ρωτήστε ότι, αν είναι δυνατόν, να στείλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία με όλα τα αξεσουάρ, με τις ετικέτες άθικτες δεδομένου ότι και η συσκευασία περιέχει τα στοιχεία της αυθεντικότητας του προϊόντος και του παραγωγού, προσφέροντας στον πελάτη μια εγγύηση ότι το προϊόν είναι πρωτότυπο).
Εάν αυτοί οι όροι πληρούνται, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν να μοιραστούν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 211 1982985 ή στο email contact@kalapod.gr και να μας πείτε ότι θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος του προϊόντος / προϊόντων διέταξε
ΠΡΟΣΟΧΗ
Η αρχική τιμή του προϊόντος που αγοράζεται θα πρέπει να αφαιρείται από την αξία του νέου προϊόντος και το πακέτο που που θα επιλεγεί θα σας αποσταλεί μετά και τα μεταφορίκα αποστολής θα βαρύνουν απο εσάς.
Η αξία του νέου προϊόντος πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την τιμή του επιστρεφόμενου προϊόντος.
ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Μετά την κοινοποίηση στον χειριστή τηλεφωνικού κέντρου της υπηρεσίας στην οποία έχετε συζητήσει θα τοποθετήσει μια νέα τμήματα της τάξης, η διαδικασία είναι το πακέτο σε αντάλλαγμα. Courier θα παρουσιαστεί στο νέο δέμα που περιέχει επιλέξει το προϊόν σας, και θα τους διδάξει το πακέτο (συσκευασμένα σωστά) που θα περιέχει το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε.
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Για περισσότερεςπληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες για την αλλαγή ή την επιστροφή των προϊόντων, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα παρακάτω σελίδες: Όροι και Συχνές Ερωτήσεις
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σύμφωνα με το άρθρο 9 του GEO 34/2014, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να πάρετε μια περίοδο 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου για να μας ενημερώσει σχετικά με την απόσυρση από τη σύμβαση και να επιστρέψει τα αγαθά που αγοράζονται, χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσει την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε και χωρίς καμία επιβάρυνση πέρα από αυτές που προβλέπονται στο άρθρο 13 παρ. (3) και 14 του GEO No.34 / 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: έκτακτο διάταγμα No.34 / 2014 ή Page: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Η αίτηση πρέπει να πραγματοποιείται σε προϊόντα επιστροφή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του πακέτου?
Προϊόν / Προϊόντα να επιστραφεί στην ίδια κατάσταση στην οποία είχαν παραδοθεί (ρωτήστε ότι, αν είναι δυνατόν, να στείλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία με όλα τα αξεσουάρ, με τις ετικέτες άθικτες δεδομένου ότι και η συσκευασία περιέχει τα στοιχεία της αυθεντικότητας του προϊόντος και του παραγωγού, προσφέροντας την εγγύηση πελάτη το προϊόν είναι γνήσια).
Τα προϊόντα που αγοράζονται με τη μορφή ειδικών συσκευασιών ή λαμβάνουν άλλα είδη δώρων, δεν μπορούν να επιστραφούν ξεχωριστά, αλλά όλοι μορφή μαζί με το πακέτο του προϊόντος ή δώρο.
Εάν η εξαγορά δημιουργεί ένα κουπόνι δώρου, και έχει χρησιμοποιηθεί, να επιστρέψει τα αντίθετα προϊόντα θα γίνει με την αφαίρεση του ποσού του κουπονιού.
Μέσα σε μέγιστο σε 14 ημέρες από την παραλαβή του πακέτου στην αποθήκη μας, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιπροσωπεύει την αξία των προϊόντων σας επιστραφεί στο λογαριασμό του.
Το κόστος μεταφοράς, εφόσον η courier επιστρέψετε το προϊόν / τα προϊόντα θα επιβαρουν ολοκλήρου τον πελάτη. Το προϊόν / προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μόνο με courier.
Σύμφωνα με το νόμο, παραίτηση ισχύει μόνο για την αγορά για τους ιδιώτες πελάτες
Εάν οι όροι αυτοί πληρούνται, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, προκειμένου να ανακτήσει την τιμή που καταβάλλεται για το προϊόν αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου : 211 1982985 ηemail contact@kalapod.gr και να μας πείτε ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε.
Δεν δεχόμαστε πακέτα απόαλλη Αταιρια κούριερ η με Αντικαταβολή
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Tο αίτημά σας έχει εστάλη! Στο πιο σύντομότερο χρόνο θα επικοινωνήσουν μαζί σας ένα από υπαλληλος.
Ονομα καιΕπιθετο *
Προσθέστε το όνομά σας
ΛογαριασμόςIBAN *
(Παράδειγμα: GR16 0110 1250 0000 0001 2300 695 )
Προσθέστε IBAN
O κάτοχος λογαριασμού *
Προσθέστε O κάτοχος λογαριασμού
E-mail *
Προσθέστε το εμαιλ σας
Τηλέφωνο *
Προσθέστε ενα αριθμο τηλεφώνο
Μήνυμα
Στείλετε
X Introduceti numarul comenzii